Græsslåning

Er græsslåningen blevet uoverskuelig?

Ingen skal gå og have dårlig samvittighed over en græsplæne, der vokser vildt. Der er nemlig rigtig mange, der ikke har tiden eller overskuddet til at slå græs hele tiden hen over sommerhalvåret, men samtidig stadig gerne vil have en nydelig og smuk have. Derfor står vi til rådighed. Vi kommer gerne ud og ordner græsplænen, så den står flot igen.

Græsslåning på abonnement

Uanset årstiden eller vejrforholdene, stræber Haveservice Sjælland efter at tilbyde en græsslåningsservice, der holder din have i topform. Med vores abonnementsbaserede løsning behøver du ikke at bekymre dig om, hvornår græsset sidst blev klippet, eller om det er ved at blive for langt.

En nem og bekvem løsning

Vi sørger for at holde din have i topform med regelmæssige besøg, så du altid kan nyde synet af en velplejet have. Vores service er ligeså nem, enkel og ligetil. Vi kalder det græsslåning på abonnement.

Erhvervsejendomme: Første indtryk tæller

Når det kommer til erhvervsejendomme, forstår vi hos Haveservice Sjælland, at det første indtryk tæller. En velplejet have og et nyslået græsareal kan være det, der skaber det rette positive indtryk af din virksomhed for både kunder og medarbejdere. Dette er præcis, hvorfor vores græsslåningsservice på abonnement er ideel for erhvervskunder.

Håndtering af grønne områder

Uanset om du er ejer af et kontorbyggeri, en industribygning, eller en restaurant med udeareal, tager vi os af alt det hårde arbejde med at vedligeholde dine grønne områder. Vi holder dit græs pænt klippet og velplejet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Fleksible løsninger til din virksomhed

Foruden vores høje standarder for kvalitet og pålidelighed, tilbyder vi også fleksible løsninger. Vi kan skræddersy en græsslåningsplan, der passer præcis til din virksomheds behov og tidsplan. Uanset om du har brug for vores service hver uge, hver anden uge, eller måske kun én gang om måneden, kan vi finde en løsning, der passer til dig.

Ønsker du en velplejet græsplæne?

Vil du have en græsplæne, der altid står flot? Ring til os i dag, så vi kan sørge for din have.

 

Ring på

20 82 50 82